Barn som hoppar studsmatta
Camp Active i lidköping
Boka!Boka paddeltennis!

Camp Active Studios

Camp Active i Lidköping passar både stora och små barn, men även vuxna som vill ha lite action mellan jobbmöten och konferensen. Ta med familjen, vänner eller kollegorna och förbered dig på en rolig och fartfylld dag med smarrig fika, god mat och skönt häng i någon av våra studios.

Bouncepark

På anläggningen hittar du Bouncepark – en park fylld av trampoliner med fantastisk studsförmåga. Här kan du testa Foampit, Walltrampoline, Tumblinggolv, Trampett, Ninja Warrior-vägg med mera. Du behöver inte ha några förkunskaper, det finns  instruktörer på plats som gärna hjälper till med tips och tricks. I parkens drop-in Mini är det 4 år i målsmans sällskap.

Fika och Bistro

I parkmenyn finns både korv med bröd och hembakat. Är du sugen på lite mer rejäl måltid erbjuder Bistron en fin Bounceburgare gjord på högrev eller Halloumi. Eller varför inte äta en god räkmacka med handskalade räkor. Ett säker kort för små magar är pannkakor med grädde och hemkokt sylt.

Föreningar/Klubbar

Camp Active är perfekt för er som vill ha en aktivitet som tränar upp motorik, koordination och som samtidigt är rolig, nyttig och förstärker samvaron. Hit kan ni även komma för en trevlig och fartfylld kickoff, avslutning eller en rolig kväll/ helg med kollegor eller vänner.

Konferens

Välkomna in i Camp Active Studios inspirerande mötesmiljö. Slå er ner framför den öppna brasan med en kopp och förvänta er en härlig och givande dag. Här kan ni förena arbete och aktivitet, med föreläsning, konferens, roliga aktiviteter och god mat och dryck. Här finns alla ingredienser för att nå ett lyckat resultat. Camp Active lägger stor vikt på mötet mellan människor och skräddarsyr flexibla lösningar utifrån era önskemål.

Om du ska ordna en föreläsning eller presentation eller vill toppa med en artist så väljer du lilla scen-biosalongen. I något av husets alla rum fixar du lätt ett annorlunda företagsevent eller en mässa. Här finns även en stor dansstudio som kan användas till olika aktiviteter.

Kontakta oss:

Camp Active Studios
Kållands Åsaka Sandhem 1,
531 96 Lidköping
Tel: 0510-532 400
E-post: info@campactive.se

 

Priser

Drop-In

11.00-12.00 under 10 år. Pris 50 kr
12.00-18.00 över 10 år. Pris 50 kr per timme

Ställplats

125 kr/dygn exkl el
15 kr/dygn inkl el

Paketerbjudanden

Hopp-Dopp-Mat (hel eller halvdag)

I detta paketet ingår entré till Bounceparken med trampoliner både inne och ute. Du har tillgång till poolen samt en lunch i Bistron. Kostar från 165 kr och behöver inte förbokas.

Grill och Pool-Häng

Välkommen till sommarterassen varje fredagkväll i juli och njut av grillat och något gott att dricka. Poolen är öppen för dig som vill ta dig ett bad.

Picknick Unique

Erbjuder buffé och härlig underhållning på sommarscenen. Bounceparken och poolen håller öppet för kvällens picknickgästrer.

Kronocamping
Kronocamping