Träna utomhus på camping
Health Camp på kronocamping lidköping
 
 
 
Boka!Boka paddeltennis!

TRÄNING FÖR ALLA!

GYM

På anläggningen har vi ett mindre gym. För att träna i vårt gym måste du vara 16 år fyllda, och kort hämtas ut i receptionen.

UTEGYM

Det ligger även ett utegym precis i anslutning till campingen med utsikt över Vänern och Kinnekulle.

PADDELTENNIS

Nu har du möjlighet att testa paddeltennis på vår nya, fina paddelbana. Rack och bollar finns att hyra hos oss i receptionen.

YOGA

Under veckorna 29-31, varje onsdag och fredag kl 9:00,-10:00 är det “60 minuters nybörjaryoga för hela familjen”.  Vi tjuvstartar redan fredag 12 juli vecka 28 kl 9:00-10:00. Perfekt start på dagen fyllt med energi och avslappning för hela familjen. Vi håller till nere vid sjön på gräsmattan mellan björkarna med en underbar och rofylld utsikt över Vänern. Yogamatta finns att låna. Ta gärna med dig en handduk och kanske något att dricka.

LÖPNING

Varje måndag kl 18:30-19:30 under veckorna 27-32 är du välkommen att vara med på löpträning för hela familjen. Oavsett om du är van löpare eller nybörjare så finns det en grupp som passar alla. Det är Lidköpings VSK som håller i träningen och de är alla utbildade instruktörer. Efter finns det saft eller vatten att dricka. Vi startar från det blåa tältet nedanför restaurangen.

 

 

 

 

 

Kronocamping
Kronocamping