Kontakt med receptionist Kronocamping
Kontakt med receptionist Kronocamping
 
 
 
Boka!Boka paddeltennis!

OM OSS

Framnäscamping AB i Lidköping är ett familjeföretag som idag drivs av tredje generationen, syskonen Pernilla, Peder och Pavo. Den röda tråden genom alla generationer är att vi brinner för att göra våra gäster mer än nöjda och att vi alltid vill göra allt lite bättre.

Företag består av två enheter, Kronocamping och Restaurang Sjökanten. Campingen är femstjärnig och en av Sveriges mest omtyckta enligt gästerna själva och har ett unikt läge vid Vänern och endast 15 minuters promenad till Lidköpings Centrum. Restaurang Sjökanten har öppet ca 9 månader om året men har självklart öppet om vi får förfrågningar vid gruppbokningar. Campingen är öppet året runt.

Vi utvecklar och arbetar systematiskt med att utveckla och möta upp våra gästers och medarbetares förväntningar och lite till. Företaget har haft en stadig tillväxt och vi ser inga avvikande trender närmaste åren.

Ca 13 personer arbetar året runt och vi är drygt 70 personer på sommaren.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG ATT VETA OM DU VILL ARBETA MED OSS?

Intressen och värderingar

Du har ett brinnande intresse och passion att göra andra mer än nöjda vad du än arbetar med. Eftersom vi har öppet alla dagar om året och arbetar nästan alla timmar om dygnet är det också viktigt att vara flexibel och kunna arbeta helger, kvällar och dagar. Vissa tider eller perioder är det hög arbetsbelastning och då är det viktigt att klara av högt arbetstempo.

Våra värdeord – ledord är glädje, gemenskap, engagemang, delaktighet, professionellt och hållbart. Detta gäller både oss som arbetar i företaget och de som besöker oss.

Kronocamping
Kronocamping