Kontakt med receptionist Kronocamping
H1A2969
 
 
 
Boka!Boka paddeltennis!

Kronocampings SOMMARJOBB

Nedan kan du läsa om de olika arbetena som du kan söka till. Den 20 januari är du varmt välkommen till vår Sommarjobbsinformation mellan kl 15.00-17.00 i vårt Konferenshus på campingen. Här informerar vi mer om vårt företag, hur vi arbetar och vad som är viktigt för dig att veta innan du söker jobb hos oss. Du får också möjlighet att träffa några som sommarjobbar hos oss.

ANSÖK HÄR

Camping

 •  Lokalvård – (städning i servicehus, huvudbyggnad inkl restaurang och stugor, besiktning av stugor samt tvätt av diverse kökskläder och handdukar)
  • Du som är intresserad av att arbeta i detta team måste ha mycket god känsla för rent och snyggt, älska att möta våra gäster ute på området, samt kunna arbeta både självständigt och i team. I detta team är ni ca 10 personer och du måste vara minst 16 år, men extra plus om du är 18 år. Arbetstiderna under högsäsong varierar alla dagar i veckan, 06:00-14:00, 16.00-24.00, 7.00.13.00 eller 10.00-16.00. När vi har som flest gäster, v. 28-31 arbetar ni i genomsnitt ca 25-35 timmar per vecka. Före och efter dessa veckor är behovet mindre, dock inte ev. storhelger eller större event då det är högsäsongsbemannat.
 • Aktivitetsvärd (bemanning barnklubb, uthyrning cyklar och hoverboard, försäljning godis och snacks)
  • Du som älskar barn, tycker det är jätte kul att leka och hitta på saker samt ansvarsfull och organiserad skall söka detta jobb! Viktigt att du både kan arbeta självständigt och i team. I detta team är ni ca 5 personer och du skall vara minst 18 år.  Ni håller till i vårt aktivitetshus och arbetar som mest under veckorna 29-31, ca 30-35 timmar per vecka. Arbetstiderna varierar alla dagar i veckan allt från kl 8.30 till 22.30 beroende på om ni arbetar i barnklubben eller i uthyrningen. Före och efter dessa veckor är behovet mindre, dock inte på storhelger eller vid större event.
 • Campingvärd (kombinationstjänst – varumottagning, gästservice utomhus,  behjälplig i reception och restaurang vid behov)
  • Du som är mångsidig, problemlösningsorienterad och orädd för att hugga i där det behövs skall söka detta arbete! I denna tjänst kommunicerar du och hjälper både våra gäster och dina kollegor. Arbetet bygger både på självständighet där du kan ta egna beslut men du är också en viktig medarbetare i alla team. I detta team är ni är 1-2 personer, och du skall vara minst 18 år. Denna tjänst har vi när vi har som mest gäster på campingen dvs. v 28-31 samt vid vissa storhelger och större event.  Arbetstiden är samma varje dag i veckan, kl 12.000-20.00 och totala arbetstiden per vecka är ca 30-40 timmar.
 • Reception och campingbutik (bokning, in och utcheckning av gäster och försäljning i butik)
  • Du som verkligen älskar att göra det lilla extra för andra och brinner för att ge service och upplevelser utöver det förväntade måste söka jobb här! I receptionen är ni nyfikna och orädda för att kommunicera och ni vågar ta egna beslut. I detta team är ni ca 9 personer och du skall vara minst 18 år. Arbetstiderna är varierat under veckans alla dagar och under högsäsong arbetar alla ungefär 30-40 timmar/vecka. Arbetstiderna är oftast uppdelat på två pass med start från kl 07.00-23.30. Vi behöver några redan från april månad som arbetar både helger och vardagar under hela våren och sommaren och en bit in på hösten.
 • Hur går rekryteringen till?

 1. Den 20 januari kl 15.00-17.00 har vi informationsmöte för alla som är intresserade att söka arbete hos oss. Här informerar vi om hur vi arbetar och vad vi har för mål och visioner. Du kommer få träffa några som arbetar i företaget som kommer berätta om de olika sommarjobben och du får möjlighet att ställa frågor om oss och de arbeten som vi har att erbjuda.

 2. Nästa steg är att skicka in din ansökan genom webben. Extra plus är om du varit på vårt informationsmöte.

 3. Under januari till mars pågar rekryteringen och vi kommer att ha personliga intervjuer.

 4. I april är vårt mål att vi är klara med rekryteringen och att vi har vårt DREAM TEAM 2019.

 5. Alla som tackat jag hälsas välkomna till ett Informationsmöte där vi går igenom Mål och Visioner, Personalpolicyn för vårt företag mm. De finns två tillfällen att välja mellan, Tisdag 16 april kl 17.00-19.00 och den Söndag 9 juni kl 14.00-16.00.

 6. Under våren kommer alla att lära upp sig under flera tillfällen så att ni alla känner er trygga och snabbt kommer in i vårt företag och vår gemenskap.Vi arbetar mycket med att stärka gemenskap och delaktighet så vi anordnar kontinuerliga trivselträffar året runt, men framförallt under våren och sommaren.

Kronocamping
Kronocamping