Kronocamping Lidköping
Boka!

Vänern, naturen, gångavstånd till centrum – stugor och camping i Lidköping året runt.

Unikt läge med utmärkta omdömen från våra gäster som besöker oss.
På Kronocamping vill vi göra allt med lite mer känsla, lite mer glädje och med lite mer personlighet. Vi arbetar med  unga och härliga ungdomar som för flera är ute på sitt första sommarjobb. Vår drivkraft hos oss är att både ni som gäster och vår personal skall få en minnesfylld tillvaro där vi skapar en lustfylld plats där man trivs,  en plats att längta efter och som man vill återkomma till.

Vilken anledning du än har att besöka oss – med jobbet, med kärleken, med vännerna eller med familjen – låt oss på Kronocamping bidra till din glädjefyllda stund!

Alla våra gäster duschar gratis i våra servicehus, badar gratis i Framnäsbadets tempererade bassänger, som ligger strax intill campingen, under deras säsong (juni till mitten av augutsti), gratis Wifi (exklusive streamingtjänster) samt att de flesta barnaktiviteter under veckorna 27-32 är gratis.

Hos oss kan du bo i tält, husvagn, husbil eller i stugor.

Se alla platser och stugor här på kartan och ta del av lite fakta om anläggningen.

Swecamp

Swecamp är den campingkedja vi tillhör. Här kan du upptäcka 11 Unika anläggningar som drivs helt enskilt. Det vi brinner för är att skapa utomhusupplevelser nära naturen med unika stunder tillsammans.

Bonusnätter

Samla bonusnätter med appen “Upplev Swecamp” Vi ger dig den 10:e natten i bonus! Läs mer om hur du kommer igång med appen som ger dig mer pengar i semesterkassan LÄS MER

Husbilsbiljett

Med Swecamps Husbilsbiljett kan du upptäcka de 11 anläggningarnas vackra och unika platser runt om i Sverige till ett, i snitt, 30% lägre pris.

Husbilsbiljetten gäller för 2 personer och en husbil för en övernattning fram till 15 september 2017 – 15 maj 2018 och därefter 15 september till 15 maj 2019. KÖP HÄR

Kronocamping
Kronocamping