Hyra stuga på camping vid vänern
Borgundastugan två bäddar sovrum
Boka!Boka paddeltennis!

Vänern, naturen, gångavstånd till centrum – stugor och camping i Lidköping året runt

Unikt läge med utmärkta omdömen från gäster.
Kronocamping gör vi allt med lite mer känsla, lite mer glädje och lite mer personlighet. Vi tror på ungdomar och erbjuder många sitt första sommarjobb. Vår drivkraft är att både gäster och personal ska få en trivsam, minnesfylld tillvaro av en lustfylld plats som man längtar efter och vill återkomma till.

Vilken anledning du än har att besöka oss – med jobbet, kärleken, vännerna eller familjen – låt oss på Kronocamping förgylla din glädjefyllda stund!

Hos oss duschar du gratis i våra servicehus och har fri entré till Framnäsbadets tempererade bassänger, som ligger strax intill campingen (gäller under deras säsong juni till mitten av augusti). Dessutom har du fri tillgång till WiFi (exklusive streamingtjänster) och ett stort utbud av kostnadsfria barnaktiviteter under veckorna 27-32.

Hos oss kan du bo i tält, husvagn, husbil eller i stugor.

Se alla platser och stugor på kartan och ta del av fakta om anläggningen.

Swecamp

Kronocamping är en av elva campingar som drivs helt enskilt och tillhör kedjan Swecamp – Sveriges största kedja av anläggningar för camping och utomhusupplevelser. Vi brinner nämligen för är att skapa utomhusupplevelser nära naturen med unika stunder tillsammans.

Bonusnätter

Samla bonusnätter med appen “Upplev Swecamp” så ger vi dig den 10:e natten i bonus! Läs mer om hur du kommer igång med appen som ger dig mer pengar i semesterkassan LÄS MER

Husbilsbiljett

Med Swecamps Husbilsbiljett kan du upptäcka de 11 anläggningarnas vackra och unika platser runt om i Sverige till ett, i snitt, 30% lägre pris.

Husbilsbiljetten gäller för 2 personer och en husbil för en övernattning fram till 15 september 2017 – 15 maj 2018 och därefter 15 september till 15 maj 2019. KÖP HÄR

Kronocamping
Kronocamping