Våra erbjudanden

Wellness Weekend

I en naturnära miljö välkomnar vi er till en helg med avkoppling.

Lyxa till er helg med varma bad, tid tillsammans och njutning för kropp, själ och smaklökar.

Wellness Weekend innehåller;

  • Två nätter i stuga eller på campingtomt
  • Tillträde till wellnessavdelningen där frukt, choklad, och dryck väntar
  • Morgonrock och tofflor att låna under vistelsen
Boka paketet

Vandringspaket

Vandringspaket

Snöra på er de bekväma skorna och utforska naturen runt anläggningen. Vi delar med oss om tips på sevärdheter ni inte får missa längs vägen och kartan hjälper er att hitta rätt.

När det är dags för energipåfyllning kan ni njuta av en lätt måltid vid en vacker sjö, en magnifik fjälltop eller kanske i en blomstrande park.

Boka paketetMer information

Grillpaketet

Grillpaketet

Slipp strulet med att få med grillen på semestern. Välj Grillpaketet och få en lånad grill, grillkol/ briketter och tändvätska levererat till din stuga eller campingtomt.

När dag gå mot kväll, när luften blir svalare och när familjen och vännerna samlas för att njuta av varandras sällskap och av maten – så skapas minnesvärda STUNDER TILLSAMMANS.

Vi vill att det är dessa minnen som du tar med dig hem ifrån semestern. Inte frustrationen när du försökte trycka in den egna grillen i bilen, eller när kolen ramlade ut bland packningen i bagaget, eller när endast halva köttbiten fick plats på engångsgrillen du köpte i all hast på väg till oss.

Boka paketetMer information

Påsken

Påsken

Påsken är en stor camping kickoff för säsongen på Kronocamping för alla åldrar.

Restaurangen är öppen, Aktivitetshuset kickar igång aktivteter för hela familjen och vår Mascot Älgen Swen delar ut påskgodis. Älgen Swen är också påhittig och lekfull så han kommer vara med alla barnen för att leta skatter på påskdagen.

Påskpaketet med aktivteter under långfredag, påskafton och påskdagen kostar 395 kr/familj och måste förbokas senast 23 mars.

Önskar ni äta i Restaurangen så boka bord så fort som möjligt, det brukar bli fullt.

Ta del av Hela Påskprogrammet här

Mer information
Kronocamping
Kronocamping