Närbild på kakor café
Kronocamping Lidköping
 
 
 
Boka!Boka paddeltennis!

GLASSCAFÉ

I centrum av campingen, granne till golfen och i anslutningen till restaurangen hittar Du vårt populära glasscafé mitt i Lidköping. Här kan Du sitta ner och njuta av mängder av glass eller varför inte milkshake, kaffe eller en kaka. Vi erbjuder även stort utbud av strössel och toppning. Här hittar Du helt enkelt något för hela familjen!

I caféet hittar du det mesta glassiga du kan tänka dig. Ett stort utbud av olika sorters kulglass från Triumf Glass, mängder av strössel och topping, mjukglass och massa annat gott. Inte nog med glass så kan du även utforma din egen milkshake eller varför inte bara ta en kaffe. Ett mindre utbud av kakor hittar du också här.

Är du ute efter att äta så finns det tyvärr inget matigt just här, men bara några ynka steg inåt i restaurangen så hittar du en härlig meny med mat och dryck.

Vanliga frågor?

 • När är det öppet?
  Klicka här så utlovas ett glassigt svar.
 • Om man är allergisk, finns det alternativ då? 
  Absolut, det finns laktos, gluten och det mesta. Tveka inte att fråga personalen.
 • Om man är sugen på en runda golf kan man köpa detta här?
  Yes det funkar utmärkt. Är det lång kö kan man även köpa golf i aktivitetshuset.
 • Kan man beställa mat och drinkar här? 
  Tyvärr inte, då är det vidare till restaurangens bar. Här finns glass, kaffe, kaka, läskedryck, öl och cider. Är ni ute efter ett bredare utbud så rekommenderas restaurangen.
 • Är caféet hundfritt?
  Inne i café och restaurang är djuren tyvärr inte välkomna men ute på vår uteservering är dem varmt välkomna.
 • Hur vet man hur länge caféet är öppet?
  Väldigt svårt att säga… Cafét har väldigt flexibla stängningstider. Är vädret på topp då håller dörrarna öppet längre men är vädret sämre så stängs det tidigare. Tyvärr kan vi inte lova ut exakta stängningstider.

 

 

0359DE2A 2DA4 46CC 8C15 3604E9B0A6D5

Kulglass

Kronocamping
Kronocamping