Restaurang på camping i lidköping
Konferens med middag på restaurang i Lidköping
 
 
 
Boka!Boka paddeltennis!

Restaurang Sjökantens sommarjobb

Nedan kan du läsa om de olika arbetena som du kan söka till. Den 20 januari är du varmt välkommen till vår Sommarjobbsinformation mellan kl 15.00-17.00 i vårt Konferenshus på campingen. Här informerar vi mer om vårt företag, hur vi arbetar och vad som är viktigt för dig att veta innan du söker jobb hos oss. Du kommer också träffa några som säsongsarbetar hos oss.

Ansök här

 • Servis – Restaurang och Glassbar (servering, bar, beställning, bokning, glassförsäljning och golfuthyrning) 
  • Du som älskar restaurangmiljö, gästservice och försäljning och vill ge det lilla extra måste söka detta arbete! Du som söker måste veta att du är stresstålig, kan arbeta mycket kvällar och helger och kan lägga in högre växel då vi har mycket gäster under vissa stunder. Viktigt att du både kan arbeta självständigt och i team. I detta team är vi ca 15 personer och du skall vara 18 år. Arbetstiderna varierar alla dagar i veckan men många arbetspass är naturligtvis eftermiddags- och kvällspass. Under högsäsong v. 28-31 arbetar alla ungefär 30 timmar/vecka. Vi behöver några redan från och med mitten av april och en bit in på hösten. Under julborden behöver vi också personal.
 • Nissa/Nisse (servisens högra hand)
  • Du som är nyfiken, vill lära upp dig inom serveringsyrket och gillar högt tempo och kanske inte fyllt 18 år kan söka denna tjänst! Detta teamet är ca 5-6 personer och du skall vara minst 16 år. Under högsäsong, v 28-31 arbetar du ungefär 20-25 timmar i veckan men vi behöver även hjälp under hela våren, storhelger och en bit in på hösten.
 • Disk 
  • Du som tål högt tempo, värme och älskar att hjälpa till skall söka detta arbete.  Du är en betydelsefull person för hela teamet Sjökanten men det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Teamet är 1-2  och du skall vara minst 16 år. Arbetstiderna är oftast eftermiddagar och kvällar (slutar senast kl 23.00) och varierar under alla veckans dagar. Behovet är störst under vårens helger, högsäsong v 28-31 men även soliga dagar och helger under hösten.
 • Kock
  • Du som älskar att laga mat till många, vill vara en förebild får ungdomar som vill lära sig kockyrket och som klarar högt tempo skall söka jobb här! Teamet är under sommaren ca 7 personer. Arbetstiderna varierar naturligtvis under veckans alla dagar men de flesta passen är naturligtvis kvällar. Antalet timmar per vecka varierar men under v 27-32 arbetar ni ca 30-40 timmar per vecka. Vi behöver kockar redan under helger på våren för att sedan ökas successivt under maj månad.
 • Pizzabagare
  • Du som älskar pizza och kanske redan har arbetat som pizzabagare skall söka jobb här! Du skall vara stresstålig och vara duktig på att hålla högt tempo och samtidigt vara organiserad med god framförhållning. Här är det teamarbete som gäller och teamet består av ca 5 personer. Du skall vara 17 år och uppåt och vi behöver hjälp från och med maj månad och framåt. Arbetstiderna varierar med både dag- och kvällspass alla dagar i veckan men flest pass är kvällspass. Under högsäsong arbetar du ungefär 25-40 timmar beroende på din ålder.

Alla som arbetar på Restaurang Sjökanten måste ha gått kursen ansvarsfull alkoholhantering, om du inte gått den ordnar vi så du får gå den under våren.

 • Hur går rekryteringen till?

 1. Den 20 januari kl 15.00-17.00 har vi informationsmöte för alla som är intresserade att söka arbete hos oss. Här informerar vi om hur vi arbetar och vad vi har för mål och visioner. Du kommer få träffa några som arbetar i företaget som kommer berätta om de olika sommarjobben och du får möjlighet att ställa frågor om oss och de arbeten som vi har att erbjuda.

 2. Nästa steg är att skicka in din ansökan genom webben. Extra plus är om du varit på vårt informationsmöte.

 3. Under januari till mars pågar rekryteringen och vi kommer att ha personliga intervjuer.

 4. I april är vårt mål att vi är klara med rekryteringen och att vi har vårt DREAM TEAM 2019.

 5. Alla som tackat jag hälsas välkomna till ett Informationsmöte där vi går igenom Mål och Visioner, Personalpolicyn för vårt företag mm. De finns två tillfällen att välja mellan, Tisdag 16 april kl 17.00-19.00 och den Söndag 9 juni kl 14.00-16.00.

 6. Under våren kommer alla att lära upp sig under flera tillfällen så att ni alla känner er trygga och snabbt kommer in i vårt företag och vår gemenskap.Vi arbetar mycket med att stärka gemenskap och delaktighet så vi anordnar kontinuerliga trivselträffar året runt, men framförallt under våren och sommaren.

Kronocamping
Kronocamping