Slider
Slider
 
 
 
Boka!Boka paddeltennis!

Vänern, naturen, gångavstånd till Centrum – camping i Lidköping året runt

Unikt läge med utmärkta omdömen från våra gäster som besöker oss !

För många campinggäster är Kronocamping i Lidköping välkänd för den höga standarden och det personliga bemötandet vart du än befinner dig på vårt område. Läget är unikt intill Vänerns strand med fina promenadvägar både för två- och fyrbenta besökare samt närheten till Lidköpings mysiga centrum på endast 15 minuters promenad. Många av våra gäster uppskattar också torgmarknaden som är varje onsdag och lördag.

På sommaren badar gästerna både i Vänern (barnvänligt då det är långgrunt) och i de tempererade poolerna som ligger alldeles utanför campingen och de kallare månaderna hyr de gärna vårt mysiga SPA-hus som både har bubbelpool och bastu.

Välkommen att besöka oss året runt!

Historia

Vi som driver campingen idag är tredje generationen, syskonen, Pernilla, Peder, Pavo och Patrik samt att vår pappa Lasse som fortfarande är aktiv med att kontrollera att allt fungerar som det ska. Det var vår morfar Sven Larsson som tog över denna camping i slutet av 60-talet. Den röda tråden genom alla generationer har varit kvalité, tillgänglighet och hög servicenivå.

Vår vision

Är att leverera upplevelser i världsklass, skapa tid tillsammans och minnen för livet !

Värdeord

Glädje
Gemenskap
Trygghet
Respekt

 

Kronocamping
Kronocamping