När vill du besöka oss?

Camping

Välkommen till vår camping i Västra Götaland, med unikt läge vid Vänern och promenadavstånd till Lidköpings Centrum. Här finns allt för den perfekta campingsemestern med familj och vänner. Camping vid Vänern blir inte mycket mysigare än så här.

Vi har över 500 platser för camping, husbil och husvagn

Vår camping vid Vänern är känd för den höga standarden på anläggningen. Vi garanterar dig som besökare ett personligt bemötande oavsett vart du befinner dig på området.

Vi erbjuder:

  • Öppet året runt
  • Sjöutsikt
  • Gratis wi-fi
  • Mysiga promenadstigar
  • Handikappvänlig camping
  • Spahus & tempererade pooler

Vilket område passar för dig på vår camping i Västra Götaland?

Behoven är olika för våra campinggäster, och de kan variera över året eller i vilket sällskap du besöker oss med på vår camping vid Vänern.

Eftersom campingen ligger centralt kan platserna närmast Läckögatan störas av både ljud från trafiken och en närliggande fabrik. Är du extra känslig för detta så rekommenderar vi att du lägger dig längre ner mot sjön. Även platserna närmast restaurang, spahus och aktivitetshus kan störas av gäster som kommer och går till dessa platser.

Om du har hund med dig så rekommenderar vi dig att boka din plats i våra ytterområden där du lätt kan ta dig utanför campingområdet och rasta din hund.

På bilden nedtill kan du klicka på respektive område för att få mer information.

Champagneprovning 19 november
19/11/2022 17:00
Halloweencamp 2-5/11 - vågar ni komma....
02/11/2023 17:00
Nyårssupé
Nyårshelg med Nyårssupé
31/12/2022 18:00

Kronocamping året runt

På, och runtom Kronocamping i Lidköping finns det alltid saker att göra. Stadskärnan är bara ett stenkast bort, och naturen är ständigt närvarande under ditt besök på anläggningen. Beroende på vilken årstid du besöker oss erbjuder vi olika typer av aktiviteter och evenemang att ta del av.

Sagt av våra besökare

Vår familj hyrde stuga på denna camping, och vi var otroligt nöjda. Mycket barnvänlig strand på campingen!

Nina

En helt fantastiskt bra camping i absolut toppklass. Den här campingen har det mesta!

Chrille

Alltid lika trevligt att komma dit. Toaletter och kök är alltid rent och snyggt. Trevlig personal, och man känner sig alltid välkommen.

Lena

Bra att veta inför ert besök

Öppettider
Följande öppettider för receptionen gäller: Måndag till torsdag: 09:00 - 15:00 / Fredag: 09:00 - 20:00 / Lördag: 09:00 - 18:00 / Söndag: 09:00 - 13:00
Trådlöst Wi-fi
Wi-fi ingår alltid i priset när du bokar boende hos oss.
Campingkort
Vi är medlemmar i SCR, och för att du ska kunna checka in hos oss behöver du ett giltigt campingkort, alternativt ett camping-ID. Dessa kan du lösa i receptionen vid ankomst eller med fördel i förväg på www.camping.se.
Bonuskort
Samla 9 campingnätter och få den 10 natten gratis. Vi älskar när vi får nöjda och återkommande gäster som vill besöka oss igen och igen. Därför har vi numera bonuskort för både camping och stugor där vi får möjlighet att ge dig något tillbaka.
El
Det är alltid gästens ansvar att elektrisk utrustning är i säkert skick, utrustning är CE-märkt och att alla kablar är hela. För att få utnyttja eluttagen hos oss så måste du ha godkänd utrustning.
Tillgänglighetsanpassning
Vår anläggning håller en god standard när det gäller tillgänglighet för alla. Vi rekommenderar er som vill ha närhet till handikappvänlig dusch/WC att lägga er i närheten av servicehus nummer två på östra området som håller öppet under högsäsong.

Vanliga frågor

Får jag grilla på campingen?

Det är tillåtet att grilla vid våra grillplatser och vid din campingtomt/stuga under förutsättning att du grillar i separat grill som ligger minst 50 cm ovan mark.

Det är räddningstjänsten i Lidköping som uppdaterar oss med vilka restriktioner som gäller.

Får jag pengarna tillbaka om jag vill avboka min stuga/campingtomt pga Corona?

Tills vidare gäller ordinarie avbokningsvillkor. Har du blivit sjuk kan du som vanligt avboka om du köpt avbokningsskydd samt har ett giltigt sjukintyg som är max 7 dagar gammalt. Då får du tillbaka allt utom 295 kr + 100 kr i avbokningsavgift. Vill du boka om din vistelse till ett annat datum bjuder vi på ombokningsavgiften på 395 kr

Finns det en åldersgräns för att bo på Kronocamping?

För att bo på Kronocamping ska du fyllt 18 år annars behöver målsman vara endel av sällskapet som bor på campingplatsen!

Handikappvänlig camping i Västra Götaland

Vår anläggning håller en god standard när det gäller tillgänglighet för alla. Vi rekommenderar er som vill ha närhet till handikappvänlig dusch/WC att lägga er i närheten av servicehus nummer två (Spahuset) på östra området som håller öppet under högsäsong. Stugorna som är handikappvänliga är Snickestugorna, nummer 941-944. Välkommen till Kronocamping i Lidköping!