Stugor

Hyr fina och moderna campingstugor året runt. Storlekarna på våra campingstugor varierar från 9 kvm med 2 bäddar upp till 43 kvm med 4+2 bäddar. Totalt har vi 24 stycken fullt utrustade campingstugor samt 6 st enklare campingstugor. Två av våra största stugor (Snickestugor) är numera utrustade med elbilsladdare, Garos, typ 2 uttag, 3-fas 32 A (ca 22 kW). Snickestugorna är handikappvänliga!

Djuröstugan, 2 bäddar

Två stycken Parstugor om 2x9 kvm med 2 st sängar med resårbäddmadrasser (90x200), kylskåp, vattenkokare samt nödvändig porslin…

FRÅN 650 KR / DYGN

Luröstugan, 4 Bäddar

Campingstugor 1 st parstuga om 2x18 kvm med vatten under perioden 1 maj – 30 september. 2 st…

FRÅN 850 KR / DYGN

Handikappvänlig

Snickestugan, 4+2 bäddar, handikappvänlig

Fullt utrustade och handikappsvänliga. Parstuga om 43 kvm. Två sovrum med två sängar med resårbäddmarasser (80x200) i vardera sovrum,…

Från 1500 kr / dygn

Elbilsladdare

Snickestugan, 4+2 bäddar, elbilsladdare och handikappvänlig

Fullt utrustade, handikappsvänliga med elbilsladdare Parstuga om vardera 43 kvm. Två sovrum med två sängar med resårbäddmarasser (80x200)…

1500 kr / dygn

Sol hela dagen

Borgundastugan, 2 bäddar

Självhushållsstugor 4 st fristående hus om 18 kvm, med 1 sovrum med två sängar med resårbäddmadrasser, (80x200), Tv,…

Från 800 kr / dygn

Kinnevikstugan, 2+2 bäddar

4 st parstugor om 2x25 kvm. Ett sovrum med två sängar med resårbäddmadrasser (80x200), kombinerat kök och allrum…

Från 1200 kr / dygn

Vänerstugan, 2+2 bäddar

Självhushållsstugor 4 st parstugor om 2x25 kvm. Ett sovrum med två sängar med resårbäddmadrasser (80x200), kombinerat kök och…

Från 1200 kr / dygn

Sagt av våra besökare

Vår familj hyrde stuga på denna camping, och vi var otroligt nöjda. Mycket barnvänlig strand på campingen!

Nina

Alltid lika trevligt att komma dit. Toaletter och kök är alltid rent och snyggt. Trevlig personal, och man känner sig alltid välkommen.

Lena

En helt fantastiskt bra camping i absolut toppklass. Den här campingen har det mesta!

Chrille

Hyr stuga i Västra Götaland

Hos oss kan ni hyra fina och moderna campingstugor i Västra Götaland året runt. Storlekarna varierar från 9 kvm med 2 bäddar upp till 43 kvm med 4+2 bäddar. Totalt har vi 24 stycken fullt utrustade campingstugor samt 6 st enklare stugor. Stugorna 943 och 944 är utrustade med elbilsladdare, Garos 3-fas laddare, med ca 22 kW.

Alla campingstugor har parkering för bil vid stugan, fritt wifi, täcken, kuddar, TV (exklusive Djurö & Lurö) med satellitkanaler (basutbud) samt mindre altan med utemöbler. Samtliga har rökförbud. 

In- och utcheckning på våra stugor i Lidköping

  • Incheckning sker efter kl 15.00
  • Utcheckning sker senast kl 11.00

Företagsbokning & långtidsbokning

Trött på hotellkomplex och långa korridorer när du reser i jobbet eller när ni ska renovera ert boende? Hos oss finner du unikt alternativ boende med moderna stugor i Lidköping.

Vid långtidsbokning/boende kontakta oss för offert på 0510-26804 eller via vår mail info@kronocamping.com

Handikappvänligt

Att hyra stuga i Lidköping på Kronocamping ska inte vara några konstigheter, även om du har någon typ av funktionsvariation. Stugorna som är handikappvänliga är Snickestugorna, stuga 941-944, 43 kvm med dusch och toalett.

Välkommen att hyra stuga i Vänern. Perfekt för hela familjen.

Campingstuga vid Vänern med gångavstånd till centrum

Kronocamping erbjuder stuga i Vänern med unikt läge för våra gäster!

För många campinggäster är Kronocamping i Lidköping välkänd för den höga standarden på våra stugor och det personliga bemötandet vart du än befinner dig på vårt område. Att hyra campingstugor i Västra Götaland har aldrig varit mer bekvämt.

Läget är unikt med stugor i Vänerns strand med fina promenadvägar både för två- och fyrbenta besökare samt närheten till Lidköpings mysiga centrum på endast 15 minuters promenad. Många av våra gäster uppskattar också torgmarknaden som är varje onsdag och lördag.

 

 

Campingstugor: Perfekt för familjen

Våra campingstugor är även det perfekta resmålet för dig som åker på barnsemester. Campingstugor nära naturen, staden och läge vid Vänern, som är Sveriges största sjö. Du kan välja bland massor av moderna campingstugor, och slappna av med fantastisk mat på Restaurang Sjökanten.

Bo i en mysig stuga i Vänern, ta del av vårt stora aktivitetsutbud och bara njut av din semester i Lidköping. Vakna upp med vacker sjöutsikt från campingstugan och ta dagen som den kommer.

Låt barnen leka av sig med någon av alla våra aktiviteter för barn medan ni vuxna spelar padel på vår fina padeltennisbana. Blir det dåligt väder kan ni besöka vårt spa eller bara tillbringa mysiga stunder ihop i campingstugan.

På Kronocamping finns det alltid saker att göra, oavsett vad ni är sugna på. Att hyra stuga i Västra Götaland blir inte mycket bättre än så här.

Varmt välkommen till vår camping och att hyra stuga i Lidköping!