Restaurang Sjökanten

På Sjökanten vill vi göra allt med lite mer känsla, lite mer glädje och med lite mer personlighet. Vilken anledning du än har att besöka oss – med jobbet, med kärleken, med vännerna eller med familjen – låt oss på Sjökanten bidra till din glädjefyllda stund!

Spökdessert på Kronocamping Halloween

Meny

Vi är med i Lokal Meny och använder oss av både lokala leverantörer och andra leverantörer runt om i världen. Menyn är klassisk där vi möjligaste mån försöker använda oss av säsongens råvaror.

Varmt välkommen till oss på Restaurang Sjökanten!

Underhållning

Vissa fredagar och lördagar under vår och höst samt torsdag, fredag och lördagar under högsäsong är det ett gedigetunderhållningsprogram i restaurangen allt från karaoke, rock, jazz, quiz och irländsk musik. Se UNDERHÅLLNINGS PROGRAM >>.

Boka bord

För att vara säker på att få en plats i restaurangen så rekommenderar vi att ni bokar bord. När ni förbokat bord är det viktigt att ni kommer den tid ni bokat. Om ni inte är i tid så släpper vi bordet. Normal tid för en sittning är 2 timmar. Uteserveringen är det endast "drop in" besök.

För sällskap under 10 personer kan ni boka bord direkt i vår online bokning , sällskap över 10 personer behöver göra en bordsförfrågan via formulär eller ringa direkt till restaurangen.

Take away

Det går alldeles utmärkt att beställa takeaway från Sjökanten under de tider Restaurangen är öppen. Du knappar in din beställning och betalar antingen med Swish eller kort. Upphämtning sker i Restaurangen.

Catering

Vi erbjuder catering genom förstklassig restaurangmat direkt från Restaurang Sjökanten hem till ditt kök. Allt vi levererar är dagsfärskt. Gäller för sällskap. Kontakta oss för mer information och förslag på cateringmenyer.

Sjökanten är en populär restaurang som ligger i hjärtat av campingen med fin utsikt över Vänern och Kinnekulle. Den har 120 sittplatser inomhus och en uteservering på ca 250 kvm med ca 74 matplatser samt 30 loungplatser. På vintern sprakar en mysig stor öppen spis som ger en stämningsfull atmosfär.

Julbord

Under slutet av november och december serverar vi julbord med dessert och gottebord då lokalen blir mycket stämningsfull med julens dekorationer. Självklart brinner vår stora öppna spis och de flesta rätter är omsorgsfullt gjorda i egen regi.