På Restaurang Sjökanten vill vi göra allt med lite mer känsla, lite mer glädje och med lite mer personlighet. Vilken anledning du än har att besöka oss – med jobbet, med kärleken, med vännerna eller med familjen – låt oss på Sjökanten bidra till din glädjefyllda stund!

Meny

Vi är med i Lokal Meny och använder oss av både lokala leverantörer och andra leverantörer runtom i världen. Menyn är klassisk där vi möjligaste mån försöker använda oss av säsongens råvaror.

Varmt välkommen till oss på Restaurang Sjökanten!

Takeaway

Det går alldeles utmärkt att beställa takeaway från Sjökanten under de tider Restaurangen är öppen. Du knappar in din beställning och betalar antingen med Swish eller kort.

Upphämtning sker i Restaurangen.

Fest och event

Vi erbjuder catering genom förstklassig restaurangmat direkt från Restaurang Sjökanten hem till ditt kök. Allt vi levererar är dagsfärskt. Gäller för sällskap. Kontakta oss för mer information och förslag på cateringmenyer.

Restaurang Sjökanten har 120 sittplatser inomhus och en uteservering på ca 250 kvm med ca 74 matplatser samt 30 loungplatser. På vintern sprakar en mysig stor öppen spis som ger en stämningsfull atmosfär.

Underhållning

Vissa fredagar och lördagar under vår och höst samt torsdag, fredag och lördagar under högsäsong är det ett gedigetunderhållningsprogram i restaurangen allt från karaoke, rock, jazz, quiz och irländsk musik.

Julbord

Varje fredag är det julshow/julunderhållning med klassiskt julbord, dessert och gottebord i en mycket stämningfullt dekorerad restaurang. Vi har julbord på kvällen torsdagar till lördagar under perioden 24 november till 16 december. Om inte kvällsjulbord passar rekommenderar vi vår fina Jullunch!

Öppettider

På länken nedan ser ni våra öppettider för restaurangen under 2023! Det går bra att beställa takeaway under restaurangens öppettider. Vi reserverar oss för ev felskrivelser!

Restaurang i Lidköping

Restaurang Sjökanten är Kronocampings egna restaurang som ligger i utkanten av Lidköpings centrum med utsikt över Vänern.

Vi erbjuder en varierad meny med allt från en god lunch i Lidköping till a la Carte. Det går utmärkt att beställa er mat some takeaway, både i vår egna app och genom Towni.

Vår restaurang i Lidköping är inte bara just en restaurang; även om god mat alltid är i fokus. Vissa dagar fylls restaurangen med musikunderhållning i form av karaoke och live-spelningar från både lokala och nationella artister.

 

 

Mat i Lidköping

Maten som Restaurang Sjökanten serverar är anpassad för att tillfredsställa de flesta smaklökar. Vår a la Carte-meny bjuder på allt från fisk och risotto till saftiga, ekologiska köttbullar. Du hittar även pasta, hamburgare och pizza i alla dess former.

Restaurang Sjökanten har också ett gediget vinutbud med drycker som är anpassade till de maträtter vi serverar.