Restaurang Sjökanten

Från och med fredag 10/12 inför vi obligatoriskt Covidpass på restaurang Sjökanten för dig som är över 18 år för att minska smittspridning och belastning på sjukvården. Läs mer om hur det fungerar och vad vi gör mer här >>

På Sjökanten vill vi göra allt med lite mer känsla, lite mer glädje och med lite mer personlighet. Vilken anledning du än har att besöka oss – med jobbet, med kärleken, med vännerna eller med familjen – låt oss på Sjökanten bidra till din glädjefyllda stund!

Meny Restaurang sjökanten i Lidköping

Meny

Vår meny är varierad med med allt från Pizza till A la Carté. Ny höstmeny kommer från den 2/9. Kontakta oss om du vill se Höstmenyn.

Boka bord

För att vara säker på att få en plats i restaurangen så rekommenderar vi att ni bokar bord. När ni förbokat bord är det viktigt att ni kommer den tid ni bokat. Om ni inte är i tid så släpper vi bordet. Normal tid för en sittning är 2 timmar. Uteserveringen är det endast "drop in" besök.

För sällskap under 10 personer kan ni boka bord direkt i vår online bokning , sällskap över 10 personer behöver göra en förfrågan via formulär eller ringa direkt till restaurangen.

Take away

Nu har du möjlighet att ladda ner vår Take Away app “Kronocamping Lidköping” via Google Play eller App Store. I appen knappar du in din beställning, du ser öppettiderna och du betalar direkt i appen med ditt betalkort. En pushnotis meddelar när det är dags att hämta din mat i på restaurangen i Lidköping.

Underhållning

Vissa fredagar och lördagar under vår och höst samt torsdag, fredag och lördagar under högsäsong är det ett gediget underhållningsprogram i restaurangen allt från karaoke, rock, jazz, quiz och irländsk musik. Se programunderhållning.

Catering

Vi erbjuder catering genom förstklassig restaurangmat direkt från Restaurang Sjökanten hem till ditt kök. Allt vi levererar är dagsfärskt. Gäller för sällskap. Kontakta oss för mer information och förslag på cateringmenyer.

Tack för att du vill besöka vår mysiga Restaurang i Lidköping

Vår drivkraft hos oss är att både ni som gäster och vår personal skall få en minnesfylld tillvaro där vi skapar en lustfylld plats där man trivs, en plats att längta efter och som man vill återkomma till. Sedan september 2019 ingår vi i projektet Lokal Meny, hållbar kulinarisk upplevelse. Vi hälsar er hjärtligt välkommen till vår mysiga och lite ”stojiga” Restaurang i Lidköping.

Sjökanten är en populär restaurang som ligger i hjärtat av campingen med fin utsikt över Vänern och Kinnekulle. Den har 120 sittplatser inomhus och en uteservering på ca 250 kvm med ca 74 matplatser samt 30 loungplatser. På vintern sprakar en mysig stor öppen spis som ger en stämningsfull atmosfär.

Julbord

Under slutet av november och december serverar vi julbord med dessert och gottebord då lokalen blir mycket stämningsfull med julens dekorationer. Självklart brinner vår stora öppna spis och de flesta rätter är omsorgsfullt gjorda i egen regi.