nybakat bröd på Kronocamping Lidköping
Nybakat bröd på camping
 
 
 
Boka!Boka paddeltennis!

Just Nu söker vi en Kock och en Food & Beverage Manager till Sjökanten

Kock

Vi söker dig som är kock, har erfarenhet, gillar högt tempo och som vill arbeta hos oss under 5-6 veckor i  sommar.

Lön enligt ök. Kontakta Peder Andersson 070-58 55 321

Food & Beverage Manager

Vi söker dig som älskar att arbeta med människor, är nyfiken och drivs av att lära dig nya saker. Du måste vara duktig på att planera, organisera och tycka om att leda och coacha dina medarbetare. Tjänsten innebär att du ansvarar för både kök och servering men störst fokus för tjänsten är servering. Tjänsten innefattar både drift och planering beroende vilken säsong det är.

Tjänsten är tillsvidare, fr. 75 % och lön enligt ök och arbetstiderna varierar med både vardagar, helger och kvällar. Kontakta Peder Andersson 070-58 55 321

Vad är viktigt för dig att veta om du vill arbeta med oss?

Intressen och värderingar

Du har ett brinnande intresse och passion att göra andra mer än nöjda vad du än arbetar med. Eftersom vi har öppet alla dagar om året och arbetar nästan alla timmar om dygnet är det också viktigt att vara flexibel och kunna arbeta helger, kvällar och dagar. Vissa tider eller perioder är det hög arbetsbelastning och då är det viktigt att klara av högt arbetstempo.

Våra värdeord – ledord är glädje, gemenskap, engagemang, professionellt och hållbart. Detta gäller både oss som arbetar i företaget och de som besöker oss.

För mer information maila pernilla@kronocamping.com 

 

 

Kronocamping
Kronocamping