Slider
Slider
 
 
 
Boka!Boka paddeltennis!

RESTAURANG SJÖKANTEN I LIDKÖPING

BOKA BORD

På Sjökanten vill vi göra allt med lite mer känsla, lite mer glädje och med lite mer personlighet. Vi arbetar med  unga och härliga ungdomar som för flera är ute på sitt första sommarjobb. Vår drivkraft hos oss är att både ni som gäster och vår personal skall få en minnesfylld tillvaro där vi skapar en lustfylld plats där man trivs,  en plats att längta efter och som man vill återkomma till.

Vilken anledning du än har att besöka oss – med jobbet, med kärleken, med vännerna eller med familjen – låt oss på Sjökanten bidra till din glädjefyllda stund!

Vi hälsar er hjärtligt välkommen till vår mysiga och lite ”stojiga” Restaurang i Lidköping.

Ladda ner vår Take Away app så kan du enkelt och okomplicerat beställa mat och få en pushnotis när den är färdig. Under högtryck kommer vi dessutom köra ut maten direkt till din campingtomt/stuga!

Restaurang Sjökanten är en populär restaurang som ligger i hjärtat av campingen med fin utsikt över Vänern och Kinnekulle. Den har 120 sittplatser inomhus och en uteservering på ca 250 kvm med ca 60 platser. På vintern sprakar en mysig stor öppen spis som ger en stämningsfull atmosfär. Menyn är varierad och det finns något för alla, stora som små.

Menyn är varierade med med allt från Pizza till A la Carté

Vissa fredagar och lördagar under vår och höst samt torsdag, fredag och lördagar under högsäsong är det ett gediget underhållningsprogram i restaurangen allt från karaoke, rock, jazz, Quiz och irländsk musik. Se program underhållning.

Under slutet av november och december serverar vi Julbord med dessert och gottebord då lokalen blir mycket stämningsfull med julens dekorationer. Självklart brinner vår stora öppna spis och de flesta rätter är omsorgsfullt gjorda i egen regi.

Restaurangen kan bokas för små som stora enskilda fester/arrangemang framför allt under den tiden vi håller restaurangen stängd (jan-mars). Kontakta oss för mer information. Vi ombesörjer även Catering.

Kombinera gärna ert restaurangbesök med äventyrsgolf, eller njut i vårt Spahus med bubbelpool och bastu.

 

Kronocamping
Kronocamping