Närbild på kakor café
Boka!

RESTAURANG SJÖKANTEN

Restaurang Sjökanten är en populär restaurang som ligger i hjärtat av campingen med fin utsikt över Vänern och Kinnekulle. Den har 120 sittplatser inomhus och en uteservering på ca 250 kvm med ca 60 platser. På vintern sprakar en mysig stor öppen spis som ger en stämningsfull atmosfär. Menyn är varierad och det finns något för alla, stora som små.

Vissa fredagar och lördagar under vår och höst samt torsdag, fredag och lördagar under högsäsong är det ett gediget underhållningsprogram i restaurangen allt från karaoke, rock, jazz, Quiz och irländsk musik. Se program underhållning.

Under slutet av november och december serverar vi Julbord med dessert och gottebord då lokalen blir mycket stämningsfull med julens dekorationer. Självklart brinner vår stora öppna spis och de flesta rätter är omsorgsfullt gjorda i egen regi.

Restaurangen kan bokas för små som stora enskilda fester/arrangemang framför allt under den tiden vi håller restaurangen stängd (jan-mars). Kontakta oss för mer information. Vi ombesörjer även Catering.

Under högsäsong (v 28-31) serveras frukostbuffé i restaurangen mellan kl 8-10:30.

85 kr vuxen och barn 2-12 år 50 kr.

Kombinera gärna ert restaurangbesök med äventyrsgolf, eller njut i vårt Spahus med bubbelpool och bastu.

Vi rekommenderar att boka bord!

Läs mer om mer om våra Erbjudande 2018

 

Kronocamping
Kronocamping