Tält på camping vid vänern
Tälta på kronocamping
 
 
 
Boka!Boka paddeltennis!

Välkommen att campa på Kronocamping i Lidköping alldeles bredvid Vänern, naturen och Lidköpings Centrum.

Kronocamping har 383 campingtomter, ett husbilsland med 53 tomter, en villavagnspark med 16 platser samt ca 20 tältplatser som är onumrerade. Alla campingtomter har el/tv och 88 platser har även VA. Ni kan se platserna på kartan när ni bokar online.

Boka!

In- och utcheckning

Incheckning sker efter tillgång men under högsäsong kan det vara begränsade möjligheter att checka in före 13.00
Utcheckning 15.00 men under högsäsong v 28-31 gäller 12.00. (Vid utcheckning senare uttages en hel dygnsavgift)

Säkerhet/Fakta

På anläggningen har alla våra gäster fri tillgång till dusch och varmvatten samt gratis inträde på framnäsbadets tempererade bassänger som har öppet juni till mitten av augusti.

Husbilslandet har 16 amp övriga tomter har 10 amp. CEE kontakter är det på platserna 8-50 samt 800-852 övriga platser har vanlig stick kontakt.

De flesta campingtomter är ca 10×10 meter men några kan vara både större och mindre. Husbilsplatserna har asfalt under uppställningsytan och en liten gräsmatta att tillgå utanför platsen.

Det är viktigt att alla strävar efter att hålla avstånds rekommendationerna med 4 meters fri yta runt hela ekipaget. Det är campinggästens yttersta ansvar att ställa upp sig korrekt så att avstånden hålls. Vid kontroll och avståndet är mindre än 4 meter kan gästen få flytta sitt ekipage så att avståndsrekommendationerna uppfylls.

TV-antennsladd tillhandahålls inte, men finns att köpa i receptionen.

VA-plats innebär att det finns en egen vattenkran till varje plats samt ett avlopp för “gråvatten”. Observera att du måste ha egna slangar med dig.

Campingkort

Vi är medlemmar i  SCR, Sveriges Campingvärdas Riksförbund för att du ska kunna checka in hos oss behöver du ett giltigt campingkort. “Camping Key Europe” kan du lösa i receptionen vid ankomst eller med fördel i förväg på www.camping.se.

Biltrafik och störande ljud

På grund av vårt centrala läge kan trafiken verka störande vissa tider på dygnet och det gäller framförallt de platser som ligger närmast Läckögatan. Lägg er gärna längre in på området om ni är känsliga för störande ljud.

Restaurang Sjökanten har underhållning vissa fredagar och lördagar samt även torsdagar under högsäsong vilket kan medföra lite extra feststämning. Vi har självklart samma ordningsregler då som annars, men undvik att stå på platserna närmast restaurangen om ni är känsliga för ljud. Platserna är framförallt de de kring 800 området, 100 området, 300-306 samt 400-408.

Handikappvänligt

Vår anläggning håller en god standard när det gäller tillgänglighet för alla. Vi rekommenderar er som vill ha närhet till handikappvänlig dusch/WC att lägga er i närheten av servicehus nr. 2 (Spahuset) på östra området.

Stugorna som är handikappvänliga är Snickestugorna, stuga 941-944, 43 kvm med dusch och toalett.

Karta

karta swe

Klicka här för att ladda ner kartan

Kronocamping
Kronocamping